Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Viskadalen IBK
Innebandy
Seniorlag Herrar

Match

Capricorn IC

5 - 11
Pederskrivare
20 februari 2010
13:50

Viskadalen IBK

Referat

Referat: Capricorn IC - Viskadalen IBK

Capricorn IC – Viskadalen IBK 5-11

Mosad tomat på flaska
För ett antal år sen börjades det produceras mosad tomat på flaska, ketchup. Från början kom påhittet levereras i glas flaska. Denna skulle dock visa sig inte vara det mest optimala för den trögflytande form ketchupen hade. Därmed fick man öppna korken, vända flaskan upp & ner och med några nätta handslag så kunde du med lite tur i vissa fall få en lagom dos av varan på din tallrik. Dock i de flesta fall skulle du dock inte få nånting, (PAUS) eller hela jävla skiten. Ketchupeffekten!!!!

Detta är väl de närmaste man kan komma en beskrivning på det som skedde med en utav våra individer i denna match. Även om Jåjje haft en viss form av effekten med mål i 3 raka matcher (vilket e väldigt ovanligt) och Mackan avfyrat två raketer i de två senaste matcherna (väldigt sällsynt) så finns det faktiskt en som tagit priset denna gång. Victor Eriksson gick från farmer till kung, från jägare till hövding, från noob till level 80. Eller ska vi säga från målvakt till målskytt genom att sänka hela Capricorn. Victor som är en av de mest osynliga målskyttarna många har skådat chockade nog hela PS hallen då han öste in 3 ”pytz”. Komiskt är även att karln ifråga var minst lika lång som mig i slutet av matchen då en seger var solklar.

Nu tror såklart att allt skall sluta så bra, och JA, för ketchup flaskan blev det ett lyckligt slut. Den fördömda glasflaskan som fått alla användare att lägga ett svärord på läpparna byttes nu ut mot en praktisk plastflaska och ketchupeffekten suddas snabbt ut. Innebär detta även slutet för vårat nya stjärnskott på forwardsplats?
Ni kan alldeles säkert förstå själva att Viskadalens krigare tagit ännu en 3 poängare i hallands trean. Det satt dock längre in än vad som önskats. Två perioder i svag dimma skulle dock leda till ett uppvaknande inför tredje. Då var det dags för grabbarna att ta fram EFFEKTIVITÈTEN och öste in mål vilket kunde leda oss till en säker seger. Tilläggas bör ju att det är min gamla tränare som står i hemmalagets bås (ASG)(ASG = as garv).

Viskadalen trummar på mot säsongsslutet och med 3 omgångar kvar kan vi konstatera att vi nästlat oss fast på en 6:e plats i serien.

Nu laddar vi för bataljen hemma den 28 mot Vinberg då vi har en gruvlig revansch att utkräva med tanke på debaclet på borta plan.

#25
(OBSERVERA! Ingen domare nämnd)


Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Johannes Hidebring 1 3 2 2 5
Victor Eriksson 1 3 0 0 3
David Johansson 1 2 1 0 3
Markus Eriksson 1 0 1 0 1
Niklas Börjesson 1 0 1 2 1
Tobias Laurén 1 0 1 0 1
Emil Karlsson 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng

Andra möten i serien

sön 29 nov 2009, 16:00 Viskadalen IBK - Capricorn IC 11 - 8